lagozada, najbardziej prawdopodobnie to łożyska w kolumnie macpherson'a . Trzeba we dobrze obsłuchać we dwoje.Jeżeli to one to spróbuj potraktować je WD40, czasami pomaga. Ewentualnie sprawdź gumy stabilizatora, przy skręcaniu może się stabilizator przesuwać i wydawać takie hałasy.
OI zamiast felg 15" zało.żyć 16" na zimę
Zwiń
X
-
Mam pytanie na tema felg 16".
Otóż jutro dostane alu felgii 16" z octavii 2 (chyba 2005 albo cos obok)na oponach zimowych.
Jeszcze nie wiem jakie ale dostane (taki wczesny Św. Mikołaj)
Obecnie jezdze na 15" stalowych octavią 1 z 99r.
Czy bedą pasowały mi te alusy, czy bede musiał je sprzedac i kupic do O1.
Komentarz
-
-
Będziesz musiał sprzedać... O2 ma inny rozstaw śrub.Zamieszczone przez BOODZISZMam pytanie na tema felg 16".
Otóż jutro dostane alu felgii 16" z octavii 2 (chyba 2005 albo cos obok)na oponach zimowych.
Jeszcze nie wiem jakie ale dostane (taki wczesny Św. Mikołaj)
Obecnie jezdze na 15" stalowych octavią 1 z 99r.
Czy bedą pasowały mi te alusy, czy bede musiał je sprzedac i kupic do O1.
Komentarz
-
-
Niezbyt pocieszajac3e ale dzieki za odp.
Gdzie szukac jakis dobrych felg 16 do O1??
Te oczywiscie sa w dobrym stanie. (w sensie wiem kto jezdził)
Na allegro boje sie zeby nie kupic jakis pogiętych i poporostowanych młotem kowalskim w garazu.
Moze spróbowac na "kupie -sprzedam" na naszym forum?? Są tam zaufani ludzie??
Komentarz
-
-
BOODZISZ, tylko się nie popłacz przy okazji przypadkiem :idea:
nie rozumiesz, że pytasz tych samych ludzi czy są zaufanymi :?: :lol:
NIE :!:
akurat to, że mimo wszystko nie wiesz, że fele z O2 nie pasują do O1 to mały pikuś, ASO też nie wie :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Komentarz
-
-
nie ma sprawy.
a juz kończąc bzdety, to nie ładowałbym się w stalowe 16 zamiast stalowych 15, jesli już to od razu alu.
BOODZISZ, zależy ile chcesz wydac, są i nowe przyzwoite fele w cenie do 300PLN sztuka i wiesz co masz.saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
Komentarz
-
-
na 16 jeździ się "normalnie", na 17 IMHO już nie do końca na naszych drogach, ale nie jest aż tak źle jakby się mogło wydawaćZamieszczone przez BOODZISZTak, jezeli 16" to tylko alu, albo kto wie moze pomysle o 17"
Tylko tu chyba wygląd bedzie brał góre nad komfortem. Wydaje mi sie że 16" to złoty środek.
saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
Komentarz
-
-
wolno ciZamieszczone przez satootNie, nie wierzę!
ale to jedna z moich ulubionych historyjek
ASO nie wie też, że do O2 pasują w ogóle "15, mimo, że w salonie i na placu stoją auta na "15 właśnie :szeroki_usmiech
jak również ASO twierdzi, że ET to głębokość bieżnika...
mówię o konkretnym ASO, nie o wszystkich :idea: , aczkolwiek może to obrazować poziom wiedzy i szkolenia w ogóle...
itd itp...saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
Komentarz
-
Komentarz